Підсумки засідання Наглядової ради університету

12 грудня 2018 року відбулося розширене засідання Наглядової ради Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Для участі у роботі колегіального органу прибули голова та члени Наглядової ради, зокрема голова Західного наукового центру НАН України, директор Фізико-механічного інституту ім. Г.В.Карпенка, академік НАН України З.Т. Назарчук, голова ПрАТ «Тернопільгаз» В.І. Караванський, генеральний директор ТОВ «ОСП Корпорація ВАТРА» В.В. Щиренко, директор ТОВ «СТЕММ» М.М. Стельмах. Університет на засіданні представляв ректор д.т.н., проф. П.В. Ясній, а також члени ректорату, декани факультетів та завідувачі кафедр.

Розпочалось засідання з вручення головою Наглядової ради З.Т. Назарчуком почесної відзнаки до 100-річчя НАН України ректору університету П.В. Яснію. Петро Володимирович висловив вдячність та наголосив, що ця відзнака є високою оцінкою праці усіх членів колективу.

На засіданні Наглядової ради було розглянуто важливі питання, пов'язані з різними напрямами діяльності ТНТУ. У своїх доповідях П.В. Ясній та З.Т. Назарчук проінформували присутніх про міжнародну діяльність та результати наукової роботи університету в 2017/2018 н.р. Доповідачі звернули увагу, що в університеті відкриваються нові сертифіковані лабораторії, ТНТУ долучається до виконання спільних наукових проектів та наукових досліджень в співпраці з іншими університетами й академічними установами та має добрі результати міжнародної діяльності.

У процесі обговорення члени Наглядової ради схвалили заслухані питання та затвердила план роботи університету на новий навчальний рік.

Свій візит науковці та підприємці завершили екскурсією в інноваційну лабораторію FabLab на базі Центру 3D технологій. Гостям було продемонстровано обладнання лабораторії та проведено майстер-класи для роботи з лазерним верстатом та 3D принтером.