До уваги молодих вчених!

Відповідно до листа Департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти і науки України 18/4-67 від 13.03.2019 «Про подання претендентів та їх робіт на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим» оголошено конкурс на представлення праць на здобуття Премій Верховної Ради України молодим ученим.

Також Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України 264.1-1 від 22.03.2019 «Про подання претендентів на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук» оголошено конкурс здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук.

Для участі у конкурсі необхідно подати голові РМУС Золотому Р.З. (ауд. 503) документи претендентів та роботи відповідно до Інструкцій про порядок висунення, які доступні за посиланнями:

  • Інструкція з оформлення і подання документів на присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим, яка доступна за посиланням kno.rada.gov.ua/uploads/documents/36899.pdf.
  • Інструкція з оформлення і подання документів на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук, яка доступна за посиланням kno.rada.gov.ua/uploads/documents/36898.pdf.