Мережева академія CISCO відзначила ТНТУ статусом Premier Partner 2024

Програма CISCO Networking Academy, світовий лідер в галузі навчання цифровим навичкам та інформаційним технологіям (ІТ), визнала Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя статусом Premier Partner на період 2024 року. Другий рік поспіль університет отримує цю високу нагороду.

Ця відзнака означає для університету визнання його діяльності в якості Центру підтримки академій (ASC) та Центру підготовки інструкторів (ITC), що полягає в наданні послуг з управлінської підтримки та підготовки інструкторів академіям для забезпечення високої якості пропонованого ними сертифікованого навчання в галузі ІТ технологій.

Дана програма підтримує роботу з об'єднання навчальних закладів (центрів професійно-технічної освіти, університетів, інститутів та некомерційних навчальних центрів) для відкриття нових можливостей навчання з метою розширення академічної пропозиції в цьому секторі.

Отримавши нагороду, ТНТУ зміцнює свою позицію, як партнера цієї освітньої програми, яку він реалізує вже близько 25 років.

Вітаємо колектив Центру інформаційних технологій та керівника Сергія Марценка з отриманням важливої нагороди.