Шибеницька політехніка (Хорватія) продовжує активно співпрацювати із ТНТУ

28 листопада 2023 року у ТНТУ вкотре завітали представники Шибеницької Політехніки (м. Шибеник, Хорватія) в складі: Любо Рунжіч — ректор Шибеницької Політехніки та Майя Цвітан Грубішін — співробітниця Шибеницької Політехніки.

Високоповажних представників делегації зустріла адміністрація ТНТУ на чолі з ректором Миколою Митником.

Під час візиту делегація Шибеницької політехніки передала комплект хімічного посуду для лабораторій кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ. Таке обладнання є надзвичайно цінним і важливим для проведення наукових досліджень з хімії, а також для виконання лабораторних робіт студентами нашого університету.

Також завідувач кафедри Микола Кухтин провів коротку екскурсію лабораторіями та ознайомив гостей із основними результатами навчальної і наукової діяльності кафедри харчової біотехнології і хімії. Після цього делегація Шибеницької політехніки мала можливість ознайомитись із лабораторією електронної мікроскопії ТНТУ.

Керівництво університету висловило щиру подяку меценатам з Шибеницької політехніки та керівнику громадських організацій «Українсько – хорватська співпраця «Біла Хорватія» (Україна) та Хорватсько – українсько- польська співпраця «Біла Хорватія» (Хорватія) Маріну Лерга за щедрий подарунок. Крім того, було обговорено найближчі кроки подальшої плідної співпраці між ТНТУ і Шибеницькою політехнікою.

Дякуємо нашим хорватським друзям за допомогу і підтримку, а також надіємось на нову зустріч!