Підтримка від Райффайзен Банку: університет отримав спеціалізоване комп’ютерне обладнання

Райффайзен Банк, за ініціативи керівників Західного регіону, виступив з програмою підтримки багаторічного партнера банку Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя щодо придбання комп’ютерного спеціалізованого обладнання.

27 листопада 2023 року відбулася зустріч ректора університету Миколи Митника й завідувача кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг Романа Шерстюка з директором з роздрібного бізнесу Західного регіону Ніною Манкевич і керівником Базового відділення (м.Тернопіль) Ольгою Табатадзе, які передали керівництву університету техніку для навчальних аудиторій.

«Ми впевнені, що знання та практичні навички, отримані студентами університету, дозволять їм бути затребуваними, конкурентними в їх подальшому професійному зростанні. Головна цінність держави — це люди, зокрема молодь, яка буде рушійною силою у відновленні та розвитку України. Тому це інвестиція банку не тільки в матеріально-технічну базу університету, а також у відновлення держави» — зазначила Ніна Манкевич.

«Зроблено ще один крок у співпраці між Райффайзен Банком Україна та Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя, крок завдяки якому площини ділових відносини переросли у партнерську взаємодію та підтримку освітньої галузі і забезпечують нерозривність процесу навчання — професійної реалізації — кар’єрного зростання» — наголосив ректор Микола Митник.