15 річчя ФБВ

25 листопада 2010 року у актовому залі корпусу «Політехнік» відбувся День факультету «Управління і бізнесу у виробництві», приурочений 15 річниці з дня заснування. Свято вдалося на славу.

Все розпочалося з незвичного аукціону, де лотами виступали оцінки за заліки та екзамени. Проводити цей захід випало студенту 4-го курсу Сабіту Сулейманову, який одночасно був і ведучим вечора разом з чарівною Наталею Макар. Спочатку студенти не виявляли ініціативи і ставилися обережно до таких «покупок». Довелося списати декілька лотів і знизити початкову ціну з 50 грн. до 30 грн. От тоді вже діло пішло на лад. Студенти по черзі піднімали руки і хто давав більшу суму, той і отримував сертифікат на певний залік чи екзамен. Викладачам теж було цікаво спостерігати за цим процесом. Поступово в азарт ввійшли і перші, і другі. Всі зібрані кошти призначені для благодійного фонду дітей сиріт.

Після аукціону розпочався концерт. Номери придумали різноманітні і цікаві, а ведучі були дотепними та не давали нудьгувати вимогливим студентам ФБВ. Спочатку своїм танцем публіку чарували дівчата з «Beaty Style», хлопці з КВН команди «Оптом дешевше» веселили своїми жартами до сліз, Уляна Митник заворожила всіх своїм ніжним виконанням пісні «Листопад». А Кондратюк Аліна та Пиріг Юля зворушили слухачів піснею «Батьки». Навіть професор Олег Герман продекламував вірш про осінь під музичний акомпанемент.

Наступним шедевром програми став конкурс у якому приймали участь студенти 4-го курсу. Завдання були смішними, а призи їстівними. Все це дуже розвеселило глядачів і самих учасників.

Святкування Дня факультету не могло обійтися без нагородження кращих студентів та викладачів. Кращими викладачами з кафедри менеджменту стала подружня пара Гевко Володимир Леонідович та Ольга Борисівна. Найсуворішим викладачем визнано Галущака Михайла Петровича. З кафедри психології кращою викладачкою названо Періг Ірину Мирославівну, а викладачем Покотила Олега Степановича. Найкращими студентами стали: Савгіра Ростислав (студент 5-го курсу) і Левченко Євгенія (студентка 4-го курсу). В номінації за активну участь у науковому житті університету відзначили Крайничин Ірину. Всі вони отримали цінні призи.

Завершальний етап вечора ознаменувала лотерея. Спочатку вигравали доволі кумедні речі, наприклад, туалетний папір, зубні щітки, мильні бульбашки, та були й серйозні подарунки, такі як флешки, калькулятори, динаміки, mp3- плеєр. Заступнику декана Дудкіну П.Д поталанило виграти аж два блокноти. Вони йому точно знадобляться.

На закінчення дійства Попадюк Оксана заспівала пісню Cher «Strong Enough».

Студенти висловлюють свою щиру подяку головному організатору свята, заступнику декана, Дудкіну Павлу Дмитровичу.