Конкурс бізнес-ідей
«Тернопіль — Євро 2012»

У вівторок, 21 червня 2011 року, о 13 год. у сесійній залі міської ради відбулося підведення підсумків міського конкурсу на кращу бізнес ідею «Тернопіль – Євро 2012».

З доповіддю виступив Богдан Миколайович Андрушків — завідувач кафедри менеджменту підприємницької діяльності, д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України.

Перше місце отримав колектив авторів-розробників бізнес-ідеї «Перетворимо Тернопіль в інноваційний центр з переробки бджолопродукції — столицю бджолярства України» на чолі із Богданом Миколайовичем Андрушківим — завідувачем кафедри менеджменту підприємницької діяльності, д.е.н., професором, заслуженим діячем науки і техніки України.

Серед авторів також:

  • Наталія Богданівна Кирич — професор кафедри менеджменту у виробничій сфері.
  • Ігор Іванович Стойко — доцент кафедри менеджменту підприємницької діяльності.
  • Вовк Юрій Ярославович — доцент кафедри менеджменту підприємницької діяльності.

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради відбулось вручення пам’ятної грамоти голові творчого колективу авторів-розробників бізнесі-ідеї, що отримала 1 місце на конкурсі бізнес-ідей «Тернопіль — Євро 2012» професору Андрушків Богдану Миколайовичу. Також колектив авторів отримав грошову винагороду.

На фото заступник міського голови Леонід Бицюра вручає пам’ятну грамоту та сертифікат на право отримання грошової винагороди голові творчого колективу авторів-розробників бізнесі-ідеї Андрушків Богдану Миколайовичу.