Нагородження кращих працівників університету!

29 червня 2011 року на засіданні вченої ради ТНТУ ім.І.Пулюя відбулось урочисте нагородження кращих працівників університету.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність нагрудним знаком «Петра Могили» та дипломом за активну участь у виставці «Агро-2011» нагороджений завідувач кафедри автоматизації технологічних процесів і виробництв, к.т.н., професор Проць Ярослав Іванович.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий осбистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність нагрудним знаком «Відмінник освіти України» та дипломом за активну участь у виставці «Агро-2011» нагороджений проректор з наукової роботи, д.т.н., професор Рогатинський Роман Михайлович.Таким же ж дипломом нагороджений к.т.н., доцент Стадник Ігор Ярославович.

Подяку від міського голови за І місце у міському конкурсі на кращу бізнес-ідею «Тернопіль ― Євро 2012» за бізнес-ідею «Перетворимо Тернопіль в інноваційний центр з переробки бджолопродукції ― столицю бджолярства України» отримав д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України, голова творчого колективу авторів-розробників Андрушків Богдан Миколайович.

А почесна нагорода за триразову першість у рейтингу факультетів університету була вручена декану факультету економіки і підприємницької діяльності Ціх Галині Володимирівній.

Щиро вітаємо усіх із заслуженим визнанням!