Інформація для студентів-іноземців

16 листопада 2011 року відбулася планова щорічна зустріч адміністрації ТНТУ ім.І.Пулюя та працівників сектору громадянства, іміграграції та реєстрації фізичних осіб Тернопільського міського відділу УМВС України з іноземними студентами університету.

В ході зустрічі старший інспектор сектору ГІРФО Тернопільського міського відділу УМВС України Королюк Анжела Богданівна ознайомила студентів факультету із правилами перебування та реєстрації іноземних громадян на території України, зокрема наголосила на змінах в законодавстві України з даного питання.

Директор Тернопільської філіїї страхової компанії «ПРОСТО» Задорожна Тетяна Вікторівна проінформувала студентів про надання страхових послуг, навела приклади страхових випадків.

Інформація була корисною і актуальною для студентів-першокурсників та студентів підготовчого відділення. Проходило спілкування у двосторонній формі, де кожен бажаючий міг поставити запитання та отримати відповідь.

У засіданні також брали участь проректор з науково-методичної роботи Дячук Степан Федорович, декан факультету по роботі з іноземними студентами Ковалюк Богдан Павлович, заступник декана з навчальної роботи Шанайда Володимир Васильович та заступник декана з організаційної роботи, відповідальний за реєстрацію іноземних студентів у відділі ГІРФО Барабаш Павло Віталійович.