Перша Всекримська школа студентського самоврядування

26 - 27 листопада 2011 року Студентська Рада при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту АРК і Українська асоціація студентського самоврядування проводили Першу Всекримську школу студентського самоврядування на базі Республіканського дитячого оздоровчого закладу «Сокіл».

Цей унікальний захід, який не має аналогів в Україні, зібрав лідерів студентського самоврядування, що представляють ВНЗ України та Криму. Під час школи молоді активісти отримали прекрасну можливість не тільки відвідати майстер-класи та тренінги провідних експертів в області студентського самоврядування, але й обговорити і проаналізувати основні напрями реформ у галузі вищої освіти України, яке має стати невід'ємною частиною європейського освітнього простору.

Як зазначила Президент Української асоціації студентського самоврядування Єлизавета Щепетильникова: «Важливо зрозуміти, що мова йде не про певний формальний захід для галочки. На Першій Всекримської школі студентського самоврядування зібрались ті люди, чия активна життєва позиція формує світогляд студентів багатьох вузів Україні».

На думку заступника Голови Секретаріату Української асоціації студентського самоврядування Олександра Смирнова, саме такі практичного плану заходи сприяють розвитку громадянського суспільства в нашій країні, допомагають молодим людям висловлювати свою громадянську позицію