Буткемп «Наука та інновації заради відновлення України» за проєктом RESCUU

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» запрошує студентів до участі у буткемпі «Science and Innovations for Ukraine’s Reconstruction», який буде проходити у період з 08 по 12 липня 2024 року в м. Київ в межах міжнародного проєкту ‘Resilience of Education: Sustainability and Cooperation for Ukrainian Universities ( RESCUU)’ за фінансової підтримки Шведського інституту.

Буткемп буде спрямований на обговорення сценаріїв розвитку України у післявоєнний період і роль науки та інновацій в цьому процесі. Впродовж тижня спільно з експертами поговоримо про основи цивільної безпеки, військову екологію, гуманітарне розмінування, роль сучасних технологій (штучного інтелекту та 3D друку) у післявоєнній відбудові України, обговоримо необхідні зрушення в найосновніших сферах життєдіяльності країни під час та після війни та розробимо наше бачення майбутнього України (проєкт програми заходу додається).

Формат заходу передбачає очну участь. Проєкт покриває витрати на проживання та харчування учасників. По завершенню заходу всі учасники отримають сертифікат про участь обсягом 28 годин. Зареєструватися можна за посиланням.

Кількість місць обмежена, відбір студентів буде здійснюватися на основі мотиваційного есе. Дедлайн реєстрації 17 червня 2024 р. до 23:59. Про результати відбору буде повідомлено 20 червня 2024 р. В разі успішного проходження відбору вам потрібно підтвердити свою участь у заході до 23 червня 2024 р.

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся за адресою s.shukayev@kpi.ua або пишіть в Telegram-бот