Телеміст із французьким університетом Groupe ESA

15 травня 2013 року відбулась відеоконференція між Тернопільським національним технічним університетом ім.І.Пулюя та французьким університетом Groupe ESA, щодо навчання студентів різних спеціальностей нашого університету за програмами Erasmus Mundus.

В конференції взяли участь студенти факультетів ФБВ, МТФ, ФХМ. З української сторони конференцію проводив декан факультету управління і бізнесу у виробництві, к.е.н., доц. Дудкін Павло Дмитрович, з французької сторони — Катрін Пеллєр, координатор з міжнародної діяльності з країнами колишнього пострадянського простору.

Французький виш пропонує широкий спектр курсів в 10 основних галузях діяльності: сільське господарство, харчова промисловість, ландшафтне управління, навколишнє середовище, садівництво, виноградарство, роздрібна торгівля, торгівля, агробізнес та управління. До речі, серед студентів Groupe ESA є і наша випускниця (магістр 2012 р.) Ірина Крайничин, яка навчається у Франції на дворічній програмі «Vine growing and wine production» (Erasmus Mundus Master programs) та отримує стипендію.

Більш детальну інформацію про вищу школу Groupe ESA та програми, які діють можна почерпнути на сайті: http://www.groupe-esa.com/ecole-agricole-groupe-esa-ecole-superieure-d-agriculture-2.kjsp?RH=GESA