Шановні науковці, викладачі, працівники, дороге студентство!

Щиро вітаю усіх Вас із Днем знань та початком нового навчального року! Незабаром в університетські двері дзвінкоголосо постукає життєрадісний першовересень і урочисто запросить тисячі юнаків та дівчат у навчальні аудиторії реалізувати свої мрії, розкрити здібності й таланти.

Саме сьогодні варто згадати про те, що рішенням Державної акредитаційної комісії (протокол №78 від 4 червня 2009 р.) наш університет акредитовано за найвищим, IV рівнем. Цьогоріч ТДТУ, випередивши усі тернопільські ВНЗ, посів 23 місце у рейтингу ЮНЕСКО серед 200 кращих вищих навчальних закладів України.

Новий навчальний рік ознаменований ще однією напрочуд зворушливою подією – п’ятдесятирічним ювілеєм з часу заснування нашої альма-матер. Усе це зобов’язує нас ще наполегливіше працювати, вчитися і творити для блага університету, краю та всієї України.

Тож в добру путь, велика університетська родино! І нехай Тебе завжди окрилюють високі ідеали та вагомі результати у благородній праці і навчанні!

З повагою – ректор Петро Ясній.

Урочистості з нагоди початку навчального року відбудуться 1 вересня об 11 год. в актовій залі комплексу «Політехнік» (вул. Білогірська, 50).