Вітаємо студентів ТНТУ — учасників «Літньої школи програмування обладнання з CNC: CNC-PROG»

В рамках співпраці ТНТУ та Люблінської Політехніки 14 - 20 вересня 2022 року семеро кращих студентів факультету інженерії машин, споруд та технологій, факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії, факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії нашого взяли участь у заняттях Літньої школи програмування обладнання з CNC.

Проєкт CNC-PROG реалізовується у рамках програми NAWA SPINAKER «Підтримка інституційного потенціалу польських університетів шляхом створення та впровадження міжнародних навчальних програм».

Літня школа програмування обладнання з CNC охоплювала навчання програмуванню та роботі з машинами з цифровим керуванням. Проводилося навчання з використанням комп’ютерних тренажерів системи керування, аналогічних пультовим верстатам та заняття на обладнанні з CNC. Використовувалися найсучасніші інструменти та методи навчання, які відповідають усім світовим стандартам. За результатами пройденого курсу учасники отримали сертифікати, що вказують рівень кваліфікації.

Ми щиро вдячні Люблінській Політехніці за багаторічну співпрацю і підтримку.

Більше фото тут: cnc-prog.pollub.pl/en/index.php/gallery/