Студентів кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг ознайомили з аспектами управління в сфері готельно-ресторанного бізнесу

В рамках серії виїзних занять, які є невід’ємною складовою навчального процесу, та з метою оволодіння всіма аспектами управління в сфері готельно-ресторанного бізнесу, кафедрою управління інноваційною діяльністю та сферою послуг для студентів І курсу денної форми навчання галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Цифрові інновації в туризмі» було організовано та проведено екскурсію та пізнавальні заняття з дисциплін «Вступ до гостинності» та «Туризмознавство» на базі ПрАТ «Тернопіль-готель».

Захід відбувся за сприяння завідувача кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг, доктора економічних наук, доцента Шерстюка Романа Петровича. Організатори заходу — Островська Галина Йосипівна, доцент кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг, Владимир Ольга Михайлівна — доцент кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг, Олексієнко Тетяна Миколаївна, менеджер з бронювання в готелі «Тернопіль».

Топ-менеджери готелю представили студентам інформацію про особливості діяльності ПрАТ «Тернопіль-готель», професійні вимоги до персоналу, стандарти якості, особливості формування корпоративної культури підприємства, правила облаштування номерного фонду, види додаткових послуг для споживачів, наголосили на вимозі володіння іноземними мовами. Під час презентації професійних знань та практичних навичок, які стануть їх конкурентними перевагами під час працевлаштування, студенти із задоволенням ознайомились з роботою номерного фонду готелю «Тернопіль», ресторанної служби готелю, відвідали ресторан «Панорама», що є структурним підрозділом готелю. Студенти отримали комплексну інформацію про підприємство, оскільки кожну ланку в безперервному процесі надання послуг в готелі «Тернопіль» та ресторані «Панорама» було охарактеризовано фахівцями своєї справи: адміністратором готелю, директором ресторану, шеф-кухарем, бар-менеджером та сомельє. Отож, натхненні й наповнені ентузіазму діяти студенти готові досягати нових вершин та підкорювати сферу готельно-ресторанного бізнесу.

Викладачі кафедри та студенти висловлюють слова подяки керівництву ПрАТ «Тернопіль-готель» за високий рівень організації виїзних занять та за надану можливість проведення занять для студентів університету.

На кафедрі управління інноваційною діяльністю та сферою послуг факультету економіки та менеджменту стало доброю традицією проводити практичні заняття та закріплювати теоретичний матеріал студентами на провідних підприємствах готельно-ресторанної сфери.