Посольство Литовської Республіки надало підтримку ТНТУ

27 грудня 2022 року відбулася зустріч ректора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Миколи Митника та Почесного Консула Литовської Республіки у Тернополі і Тернопільській області Ярослава Візняка. Ректор та Почесний Консул обговорили питання розширення співпраці.

Ярослав Візняк повідомив, що дипломатична установа Литви активно бере участь в освітніх проєктах та надає всебічну підтримку Україні в умовах війни та нестачі електроенергії.

«В Україну уже прибули 50 генераторів. Придбання цих генераторів стало можливим завдяки підтримці ініціативи зі збору допомоги Посольства Литовської Республіки в Україні та небайдужих громадян Литви. Кожен внесок — це справді теплі обійми для українців», — наголосив Ярослав Візняк. Один із таких подарунків Почесний Консул передав до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

«Для нашого університету це важливий подарунок та надзвичайно необхідна річ, яка забезпечуватиме електроенергією один із інфраструктурних об'єктів вишу», — зазначив ректор Микола Митник.