ТНТУ підтримує екологічний проєкт Greening of the Planet

До Всесвітнього Дня Землі та в рамках проєкту «Greening of the Planet» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя долучився до ініціативи «1 мільйон дерев життя».

За підтримки БО «Благодійний Фонд "Озеленення України"», Почесного Консульства Угорщини у м. Тернопіль та Почесного консула п. Тетяни Чубак поруч з навчальним корпусом №10 20 квітня 2023 року було висаджено Алею захисників і захисниць України.

За участю ректора університету Миколи Митника, студентів та викладачів посаджено кущі калини, які символізують мужність і жертовність українських воїнів, що захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Також в рамках цієї акції 22 квітня 2023 року організатори проведуть телеміст у кількох країнах та областях України для збору коштів на розвідувальні дрони Міжнародного проєкту «1000 дронів для України».

Телеміст відбудеться з 12:00 до 14:00 год у прямому ефірі на офіційному каналі проєкту «Greening of the Planet».

Організатори проєкту «Greening of the Planet» планують зосередитися на зборі коштів для допомоги ВПО та ЗСУ, а також розпочати еко-відновлення України на деокупованих територіях.

До акції «1 мільйон дерев життя» може долучитися кожен. Для цього необхідно 22 квітня 2023 року висадити дерево на дозволеній території, зробити фото висадки та опублікувати його у соцмережах з додаванням хештегу Акції та відмітити сторінку «Greening of the Planet». Також потрібно поширити інформацію про збір донатів у рамках проєкту «1000 дронів для України» чи самому зробити донат.

Щиро раді бути причетними до важливої природоохоронної справи та збереження екосистеми, бо віримо у Перемогу і робимо все задля Перемоги України!