Викладачка ТНТУ взяла участь у програмі академічної мобільності Еразмус+ в Університеті Прикладних Наук м. Шмалькальден (Німеччина)

В період з 5 по 9 червня доцентка кафедри комп’ютерних систем та мереж Надія Луцик пройшла стажування в рамках програми викладацької мобільності Еразмус+ в Університеті Прикладних Наук м. Шмалькальден (Німеччина).

В рамках поїздки наша науковиця зустрілася з координатором програми Еразмус+ Кевіном Раушом та викладачами, провела лекції, ознайомилися із матеріально-технічною базою закладу.

Під час перебування в Університеті Прикладних Наук м. Шмалькальден Надія Луцик поспілкувалася зі студентами ТНТУ, які навчаються в німецькому виші за програмами подвійних дипломів та програмою академічної мобільності студентів Еразмус+.

Також доцентка ТНТУ мала змогу взяти участь у грандіозній події Університету Прикладних Наук — День кар’єри, де свої пропозиції до співпраці представили понад 150 провідних підприємств.

Як зазначає викладачка, таке стажування сприяє підвищенню якості освіти, удосконалює педагогічну майстерність та збільшує можливості професійного розвитку, адже програма викладацької мобільності Еразмус+ — це найперше навчання, обмін новим досвідом, вивчення нового середовища та культури.