Наукова робота студента — це цікаво, пізнавально та корисно!

Наукова робота покращує розвиток особистості студента, його ораторські та комунікативні здібності, сприяє більш ефективному засвоєнню знань з навчальних дисциплін та швидкому працевлаштуванню студента у майбутньому.

Студенти Могильська Василина та Корнійчук Вікторія зайняли почесне 3 місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Конкурс відбувався у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського за підтримки Міністерства освіти і науки України, під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО. Цього року у конкурсі брали участь представники 30-ти країн.

Науковий керівник — к.е.н., доц. кафедри економіки та фінансів Тимошик Наталія Степанівна.

Студентка Рапа Наталія нагороджена дипломом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у 2022/2023 навчальному році зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Конкурс проведений у Національному університеті «Чернігівська політехніка». Для участі в конкурсі було надіслано 80 наукових робіт (90 авторів).

Науковий керівник — к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку та аудиту Королюк Тетяна Миколаївна.

Студентка Боднар Діана отримала на Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт з маркетингу, реклами та digital-комунікацій та управління брендами, де представляла кваліфікаційну роботу магістра-маркетолога на тему: «Формування стратегії управління діяльністю підприємства на засадах маркетингу і логістики».

Конкурс відбувався на базі Хмельницького національного університету. Науковий керівник — к.е.н., доцент кафедри промислового маркетингу Семенюк Світлана Богданівна.

На підставі Листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 №21/08-118 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році, Національним університетом «Чернігівська політехніка» був проведений Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Інтелектуальна власність». В ньому приймав участь студент Лещишин Назарій, якого нагороджено дипломом І ступеня.

Робота Лещишина Назарія виявилась найкращою серед наукових робіт від 34 авторів із 19 закладів вищої освіти.

Науковий керівник — к.т.н., доцент кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин Скляров Руслан Анатолійович.

Вітаємо наших студентів та їх керівників з перемогою!
Бажаємо прагнути до саморозвитку та набуття нових знань і навичок у світі науки та пізнання нового!