ЕРАЗМУС Дні в ТНТУ

Відділ міжнародного співробітництва Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя приєднався до всесвітньої ініціативи святкування Днів Еразмус/ErasmusDays в Україні та провів серію власних заходів та активностей.

10 жовтня та 12 жовтня відбулися дві онлайн зустрічі зі студентами та науково-педагогічними працівниками університету, а 17 жовтня у приміщенні читального залу бібліотеки ТНТУ відбулася очна зустріч-презентація програм академічної мобільності Erasmus + та міжнародної практики для студентів університету.

Перед аудиторією виступила та поділилась власним досвідом участі у міжнародних програмах академічної мобільності проректор з міжнародного співробітництва, професор Тетяна Вітенько. Провідний фахівець відділу міжнародного співробітництва Вікторія Зубкова розповіла про умови участі, терміни, що являє собою програма Еразмус+, які переваги та можливості вона надає студентам, а також, що необхідно зробити, щоб стати її учасником.

Фахівець відділу міжнародного співробітництва к.е.н. Назар Марчишин розповів про переваги міжнародного стажування, вимоги, яким слід відповідати та багато корисної інформації про нові можливості для проходження навчально-виробничої практики за кордоном. На зустрічі були присутні учасники програми Еразмус+ та міжнародної практики. Студенти поділились власним досвідом навчання в іноземних ЗВО та проходженням практики за кордоном. За активність на зустрічі студенти отримали цікаві та корисні презенти з логотипом програми Ерамус+.

По завершенню презентації присутні залишились задоволеними результатами зустрічі, отримавши чимало корисної інформації для втілення задумів у майбутніх проєктах.

Дякуємо всім учасникам.