Спілкуємось, набуваємо досвід, створюємо ком'юніті однодумців

6 грудня 2023 року відбулася екскурсія-тренінг для викладачів факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії, зокрема кафедр електричної інженерії, автоматизації технологічних процесів і виробництв та комп'ютерно-інтегрованих технологій на ТОВ «СЕ Борднетце – Україна».

Компанія «СЕ Борднетце – Україна» — це багатолітній виробник кабельно-провідникової продукції для концерну Volkswagen. Інноваційні рішення та висока якість виробів зробили їх ключовим гравцем на світовому ринку.

Для викладачів університету екскурсія-тренінг розпочалася із проходження інструктажу з охорони праці та техніки безпеки, який організував інженер з охорони праці Андрій Мельничук.

Старший фахівець з персоналу Галина Савка продовжила екскурсію по підприємству. Фахову частину екскурсії-тренінгу для викладачів вишу провів керівник електротехнічної та ремонтно-будівельної служби Володимир Губиш, який є випускником ТНТУ за спеціальністю Автоматизоване управління технологічними процесами.

Долучився до події і доцент кафедри електричної інженерії Ярослав Осадца. Впродовж тривалого часу він обіймав посаду механіка відділу виробництва даного підприємства. В даний час Ярослав Осадца застосовує отримані практичні знання при викладанні освітньої компоненти «Технологія електротехнічного виробництва».

Під час зустрічі були розглянуті перспективні напрямки співпраці між навчальним закладом та підприємством. Компанія висловила зацікавлення у створенні партнерства для реалізації спільних проєктів, проходження студентами практик та подальшого їх працевлаштування.

За підсумками зустрічі усі учасники отримали сертифікати про успішне завершення тренінгу «Автоматизовані системи силової автоматики та електропостачання» від корпоративного навчального центру «SEBNSkillSpace».

Представники університету передали подяку від імені ректора ТНТУ Миколи Митника.

Також подяку за сприяння у проведенні заходу Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя висловлює керівнику відділу виробництва Віктору Мандзію — випускнику університету за спеціальністю Енергетичний менеджмент.