Студенти та викладачі отримали унікальну можливість ознайомитися із таємницями гастрономічного світу Італії

13 грудня 2023 року до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя завітали представники Середземноморського союзу шеф-кухарів (Асоціація U.C.M., Італія), які поділились секретами італійської кухні під час захоплюючого майстер-класу. Ця ініціатива виникла в результаті успішного партнерства ТНТУ та Асоції U.C.M.

Висококваліфіковані кулінари з Італії поділилися своїми знаннями і навичками з приготування аутентичних італійських страв. Студенти та викладачі мали унікальну можливість доторкнутися до таємниць світової гастрономії та вивчити секрети створення справжніх шедеврів на кухні.

Майстер-клас став захоплюючою подією, яка дозволила учасникам не лише смакувати італійські страви, але і отримати поглиблені знання про історію та традиції італійської кухні. Відчуття спільноти та обміну культурним досвідом було безсумнівно важливим елементом заходу, який вкотре підкреслив прагнення університету до розвитку міжнародних зв'язків та надання студентам унікальних навчальних можливостей, що розширюють їхні горизонти і навички.

За підсумками проведеного майстер-класу студентів ТНТУ запросили пройти навчально-виробничу практику у сонячній Італії.