Освіта — Кар’єра — Успіх: майстер-клас із розвитку професійних компетенцій провели для студентів ТНТУ представники Середземноморського союзу шеф-кухарів

28 лютого студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» взяли участь у високопрофесійному майстер-класі. Захід проводився завдяки плідній співпраці університету з партнерами — Середземноморським союзом шеф-кухарів (Асоціація U.C.M., Італія).

Студенти ознайомилися із традиціями італійської кухні, оформленням та презентацією страв, вдосконалили навички комунікації, а також вивчали особливості обслуговування гостей у ресторанах Італії. Учасники майстер-класу освоїли найновіші тренди та інноваційні техніки у світі гастрономії, які допоможуть їм у майбутній професії.

Партнерство із асоціацією Середземноморських шеф-кухарів відкриває нові горизонти для навчання та проходження навчально-виробничої практики на півдні Італії. Майстер-клас став відмінною можливістю для студентів налагодити контакти та обмінятися досвідом із досвідченими шеф-кухарами.

Запрошуємо усіх, хто прагне розширити свої професійні навички, взяти участь у проходженні навчально-виробничої практики в Італії.

За детальною інформацією звертатись у відділ міжнародного співробітництва ТНТУ (навч. корпус №2, каб.30).