Старшокласники Тернополя продовжують знайомитися з перевагами навчання у ТНТУ

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя активно залучає учнівську молодь до захоплюючого світу науки та інновацій! Ми пропонуємо унікальну можливість зазирнути в атмосферу студентського життя та відкрити для себе найновіші досягнення в різних галузях знань.

Щотижня з 15 лютого університет проводить серію освітніх заходів для школярів. У ТНТУ уже побували Тернопільський академічний ліцей «Українська гімназія» ім. І.Франка, ТЗОШ №13 імені Андрія Юркевича, ТЗОШ №14 ім. Б. Лепкого, ВСП "Тернопільський фаховий коледж ТНТУ ім. І.Пулюя". Так, 5 березня, старшокласники ТНВК ШПЛ №2 та ТЗОШ №26 ім. Д.Заплітного мали змогу відвідати лекції провідних викладачів, взяти участь у практичних заняттях та тренінгах, познайомитися з інноваційними технологіями та сучасними підходами до навчання.

Запрошуємо усіх охочих долучитися до цікавих і пізнавальних заходів! Наші науковці та викладачі радо поділяться своїми знаннями та досвідом, розкриваючи таємниці IT-технологій, аеророзвідки, проєктування Solidworks, прикладних інформаційних технологій, психології та економіки.

Ви матимете нагоду не лише дізнатися про найсучасніші досягнення в різних галузях, але й безпосередньо взяти участь у практичних заняттях, інтерактивних іграх та активностях, де освіта перетворюється на захоплюючу пригоду!

Чекаємо у стінах Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя кожного з Вас! Разом ми створимо майбутнє, яке змінить світ!

Для зворотнього зв’язку звертайтеся у відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню: м.Тернопіль, вул.Гоголя, 8, корпус №8, каб.20; тел. 098 71 72 582, viddil.dp@gmail.com.