Світлої пам’яті Дмитра Мельника

15 лютого ми відзначали першу річницю смерті одного з найкращих випускників нашого університету — Мельника Дмитра Петровича, молодшого сержанта 105 ОБрТро, командира 1 відділення 2 взводу3 стрілецької роти військової частини А7170 Збройних Сил України. Його позивний «Брат», бо він був тим люблячим та сильним братом для кожного товариша. Завжди вислухає, підтримає та прикриє. Саме такими були його вчинки. Під час бойового завдання Дмитро, як людина з високими моральними якостями, жертвує своїм життям, щоб врятувати побратима від куль ворожого снайпера.

Він був наполегливим студентом і отримав дві вищі освіти зі спеціальностей: Електротехнічні системи електроспоживання та Менеджмент організацій. Працював головним інженером у ТзОВ «Елітар» — його співробітники та знайомі згадують про Дмитра, як про хорошу людину та компетентного спеціаліста з великими амбіціями.

У Дмитра було прекрасне життя. Він мав люблячу дружину, неймовірних донечок, багато рідних та друзів. У нього була чудова робота, дім та родинний затишок, але 24.02.2022 р. його життя назавжди змінилося. Він розумів, що повинен захистити найдорожче, що в нього є - дружину та донечок. Тому Дмитро взяв в руки зброю та пішов захищати рідних і Україну.

Мельник Дмитро Петрович — Герой, який ціною власного життя, захищав та боровся за цілісність наших кордонів, за нашу незалежність та за нашу ідентичність.

Нашим обов’язком є памʼятати та робити все можливе, щоб Герої України були не забуті, тому просимо усіх небайдужих долучитися до підписання петиції, щодо присвоєння звання Герой України (посмертно) Мельнику Дмитру Петровичу: petition.president.gov.ua

Вічна памʼять Герою!
Слава Україні! Героям Слава!