Гирьовики ТНТУ показали високі результати на відкритому чемпіонаті в Дубно

З 22 по 24 березня в м. Дубно проходив Відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України з гирьового спорту серед дорослих, юніорів, юнаків та ветеранів памʼяті захисників, які загинули за незалежність України.

В Чемпіонаті взяли участь майже 200 учасників із 16 команд. Безкомпромісна боротьба на помостах точилась два дні. У підсумку в загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Рівненської області, друге — Хмельницької області, і третє — Тернопільської області.

Вкотре порaдували результатами студенти нашого університету. В складі команди Тернопільської області вони вибороли три медалі.

Вʼюк Денис, студент групи МВ-31, став чемпіоном в складі естафетної команди серед дорослих і посів друге місце в класичному двоборстві (поштовх + ривок) серед юніорів.

Тарапата Олександр, студент групи МВ-31, виборов перше місце серед юніорів в класичному двоборстві.

Проць Володимир, студент групи МM-21, зупинився за крок від пʼєдесталу, посів четверте місце в класичному двоборстві серед юніорів.

В змаганнях серед ветеранів чемпіоном в дисципліні Р-12 (ривок гирі з довільною зміною рук протягом 12 хв.) став старший викладач кафедри фізичного виховання і спорту — Кульчицький Зіновій Йосифович.

Щиро вітаємо наших спортсменів з високими результатами та бажаємо подальших успіхів.

Особлива вдячність Збройним сили України та усім, хто працює на Перемогу нашої країни.

Слава Україні! Слава ЗСУ!