Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

11 - 12 квітня у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2023-2024 н.р.

У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти.

Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано у секціях – «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів».

Учасниками конкурсу стали двоє здобувачів вищої освіти Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Представлені на конкурс роботи були підготовлені на актуальні теми, виконані на високому рівні та відповідали усім заявленим критеріям до наукових робіт.

За підсумками конкурсу студенти ТНТУ нагороджені:

Диплом ІІІ ступеня:

  • Микола Кухтин (Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя) — науковий керівник Кухтин Микола Дмитрович.

Грамота в номінації «Креативність»:

  • Софія Михайлюк (Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя) — наукові керівники Кравченюк Христина Юріївна та Лялик Анастасія Тарасівна.

Щиро вітаємо та пишаємося здобутками наших студентів! Бажаємо їм творчого натхнення у навчанні, подальших успіхів та наукових звершень!