У Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя здійснюється акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології».
Експертна група працюватиме дистанційно з 23 по 25 вересня 2021 року.
Програма роботи експертної групи
Відповідно до програми виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології» та з метою отримання додаткової інформації про освітню програму 23 вересня 2021 року з 17.10 до 17.50 відбудеться, за допомогою онлайн-платформи Zoom, відкрита зустріч, на яку запрошуються усі охочі учасники освітнього процесу.
Відкрита зустріч ID 4040 Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ОП «Харчові технології»
Час: 23 вересня 2021 р. 17:10 – 17:50
Підключитись до конференції: us04web.zoom.us/j/77339919601?pwd=b1hRYit6RXdmMGFOekdmSXl4UmR3UT09
Ідентифікатор конференції: 773 3991 9601
Пароль: 2021