З нагоди Дня працівників харчової промисловості в університеті відбулася зустріч викладачів і студентів кафедри харчової біотехнології і хімії з представниками провідних підприємств харчової промисловості Тернопільщини. У ході зустрічі обговорювалися можливості майбутнього стажування студентів на підприємствах.
Про діяльність малого і середнього бізнесу розповіли представники Тернопільського м’ясокомбінату, структурного підрозділу ПАП «Агропродсервіс», мережі магазинів «Студія м’яса», ПрАТ «Тернопільського молокозаводу», українсько-німецької компанії «Kindler kenobstbau» в столиці землі Ерфурт (місто Кіндельбрюк).
Під час презентацій студенти цікавились умовами праці, перспективою проходження практики, зокрема й на провідних підприємствах Німеччини, та можливістю працевлаштуватися по завершенню навчання. Студенти мали змогу поставити чимало запитань та отримати вичерпні відповіді. Також своїм досвідом у міжнародному стажуванні поділилися магістри.
Плідна співпраця, діалог з підприємцями, цікаві дискусії допомагають нашим студентам стати професіоналами своєї справи!