Відбулося обговорення результатів наукових досліджень кафедри обладнання харчових технологій з ПрАТ «Тернопільський молокозавод» за госпдоговірною темою №621-24 від 11.04.24р. «Удосконалення роботи лінії виробництва сиру кисломолочного».
Зазначимо, співпраця між Тернопільським національним технічним університетом ім. Івана Пулюя та одним з передових підприємств регіону ПрАТ «Тернопільський молокозавод» проходить у різних напрямках наукової і навчальної діяльності. Це проходження практики студентами, працевлаштування випускників, стажування викладачів та проведення наукових досліджень.
Щоб ефективно досягати спільних цілей, представники кафедри обладнання харчових технологій к.т.н., проф. Марія Шинкарик, к.т.н., доц. Віктор Ворощук, к.т.н., доц. Олег Кравець, к.т.н., доц. Оксана Пилипець та к.т.н., доц. Наталя Зварич, представили результати досліджень за госпдоговірною темою №621-24, які були схвально оцінені представниками підприємства. Також на зустрічі було розглянуто напрями подальшої співпраці.