Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми
«Харчові технології»

У Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя здійснюється акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 18 Виробництво та технології, спеціальності 181 Харчові технології (ID 7093).

Експертна група працюватиме дистанційно з 2 по 4 квітня 2025 рокую

Програма роботи експертної групи

В рамках акредитаційної експертизи з метою отримання додаткової інформації про освітню програму відбудеться відкрита зустріч з експертами на онлайн-платформі Zoom, на яку запрошуються усі бажаючі учасники освітнього процесу.

Час: 2 квітня 2025, 17:00–17:30
Підключитись до конференції: Zoom meeting (Ідентифікатор конференції: 894 7211 9364, Пароль: 2025)
ACCESSIBILITY ASSISTANT