Акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

У Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя здійснюється акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (ID 20333).

Експертна група працюватиме дистанційно з 14 по 16 квітня 2025 року.

Програма роботи експертної групи

В рамках акредитаційної експертизи з метою отримання додаткової інформації про освітню програму відбудеться відкрита зустріч з експертами на онлайн-платформі Zoom, на яку запрошуються усі бажаючі учасники освітнього процесу.

Час: 14 квітня 2025, 17:10
Підключитись до конференції: Zoom meeting (Ідентифікатор конференції: 846 8549 6081)
ACCESSIBILITY ASSISTANT