Міжнародна науково-технічна конференція
«Сучасні технології і обладнання харчових виробництв»

Конференція відбудеться 29 - 30 вересня 2011 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя на базі факультету переробних і харчових виробництв.

Робота конференції буде проводитися за секціями:

  1. Сучасні технології харчових виробництв
  2. Обладнання переробних і харчових виробництв

Збірник тез доповідей буде виданий до початку роботи конференції.

Заявки на участь в роботі конференції подавати секретарю конференції К. Костюк (корпус № 2, ауд. 25), чи надсилати за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул. Руська 56, Тернопільський національний технічний університет.

Електронна пошта: biotech@tu.edu.te.ua

Заявки і тези доповідей (обсягом 1-2 сторінки) приймаються до 20 вересня 2011 р.

Графік роботи

Четвер 29.09

  • 9.00 – 10.00 Реєстрація учасників конференції (вул.. Руська, 56, корпус 2, аудиторія 34 (деканат ФХВ))
  • 10.00 – 12.00 Пленарне засідання (вул.. Руська, 56, корпус 2, аудиторія 79)
  • 12.00 – 14.00 Обід
  • 14.00 – 19.00 Секційні засідання
    1. Сучасні технології харчових виробництв (вул. Танцорова 2, корпус 5)
    2. Обладнання переробних і харчових виробництв (вул. Гоголя 6, корпус 6)
  • 19.30 – Вечеря

П’ятниця 30.09

  • 10.00 – 12.00 Секційні засідання
    1. Сучасні технології харчових виробництв (вул. Танцорова 2, корпус 5)
    2. Обладнання переробних і харчових виробництв (вул. Гоголя 6, корпус 6)
  • 12.00 – 13.00 Обід
  • 13.30 – 20.00 Екскурсії

Примітки:

  1. Організаційні внески здійснюються після приїзду учасників під час реєстрації
  2. Інформація про поселення (готель ТНТУ, готель Тернопіль), а також уся додаткова інформація буде надана під час реєстрації, або за телефонами:
    +380 352 25-16-94 та +380 67 358-80-00