За вагомий внесок університетом присвоєно звання Почесного доктора та Почесного професора

На засіданні вченої ради університету 5 вересня 2023 року відбулась значна подія у житті університету — за вагомий внесок у розвиток освіти і науки України та плідну співпрацю з університетом присвоєно звання Почесного доктора університету (Doctor Honoris Causa) академіку Української академії наук в галузі стратегічного менеджменту, професійному коучу і бізнес-консультанту Богдану БУДЗАНУ, який з 1979 року активно співрацює з університетом у питаннях стратегічного розвитку, проведення семінарів, тренінгів, науково-практичних конференцій.

За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України, багаторічну науково-педагогічну діяльність звання Почесного професора університету присвоєно к.т.н., професору кафедри будівельної механіки Людмилі БОДРОВІЙ, яка створила одну з перших науково-дослідних лабораторій в університеті — лабораторію твердих сплавів, під її керівництвом виконано більше десятка г/д і д/б тем, захищено чотири дисертації на здобуття вченого ступеня кандидата наук, з 1997 року і до сьогодні представляє результати розробок на Світових і Європейських конгресах з порошкової металургії, провадить плідну педагогічну діяльність.

Щиро вітаємо Богдана БУДЗАНА і Людмилу БОДРОВУ з присвоєнням почесних звань! Бажаємо Вам міцного здоров’я і наснаги для подальшої плідної праці! Дипломи Почесного доктора і Почесного професора університету будуть вручені на окремому засіданні вченої ради.