V Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Організатори:
- Міністерство освіти і науки України
- Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
- Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
- Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
- Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
- Slovar University of Agriculture in Nitra (Словаччина)
- Національний університет «Львівська політехніка» (Україна)
- ГО «Науково-технічне товариство» (Україна)
Дата проведення: 10 – 11 жовтня 2019 року.
Напрямки роботи конференції:
- Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
- харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
- безпечність і контроль якості харчових продуктів;
- процеси та апарати харчових виробництв.
Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська.
Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 27 вересня 2019 р.
- Адреса оргкомітету
-
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983
- Науковий секретар:
-
Лялик Анастасія Тарасівна (асистент)
Тел.+38 0977205917
e-mail: kafedra.hb@gmail.com