Виробнича практика у готелях і ресторанах Італії

Асоціація U.C.M. – Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy»
(Фоджа, Італія)

ТНТУ та Асоціація U.C.M. — Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів — Italy» (Фоджа, Італія) за підтримки школи італійської кухні Settima Luna 14.04.2021р. підписали двосторонню угоду про партнерство щодо організації міжнародної виробничої практики.

У рамках угоди студенти проходять тримісячну практику у закладах готельно-ресторанної промисловості Італії. Молодь має змогу отримати практичні навички в таких напрямках: помічник кухаря, офіціант, бармен, адміністратор італійських закладів харчування.

З метою підготовки до проходження практики для студентів, що бажають взяти участь у проєкті, з березня на базі ТНТУ проводяться безкоштовні курси з вивчення італійської мови та майстер-класи з приготування традиційних італійських страв.

По завершенню проходження практики кожному практиканту видається сертифікат італійської школи кулінарії Settima Luna.

Період виробничої практика — 1 червня по 30 серпня.

Перелік документів необхідний для участі у програмі:

  • заповнена заява з підписом декана;
  • копія закордонного паспорта;
  • копія студентського квитка.

Додаткова інформація — Відділ міжнародного співробітництва: м.Тернопіль, вул. Руська, 56, Корпус № 2, к.30, тел.: (0352) 51-97-29 .